Bollywood acteur Ranveer Singh is meer waard dan Varun Dhawan

0

Bollywood acteur Ranveer Singh is meer waard dan Varun DhawanBollywood acteur Ranveer Singh geniet volop van het megasucces van zijn laatste film Simmba. Deze film toont de kracht van Ranveer als solo-acteur en dit succes betekent dat zijn vraagprijs omhoog gaat.

Volgens de laatste berichten is Ranveer van plan om zijn honorarium te verhogen. “Ranveer heeft nooit eerder zo goed gescoord als het afgelopen jaar. Hij boekte niet alleen successen met Padmaavat en Simmba, maar werd voor beide films ook volop geprezen voor zijn werk. Het is begrijpelijk dat hij deze stap overweegt”, zegt een productie-assistent.

Wanneer Ranveer zijn prijs verhoogd, gaat hij meer verdienen dan Varun Dhawan. Varun besloot vorig jaar om zijn vraagprijs omhoog te gooien en werd daarmee de duurste acteur van de jongere generatie. Ranveer gaat hem nu voorbij.

Binnenkort is Ranveer Singh te zien in de film Gully Boy, samen met Alia Bhatt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.