Bollywood actrice Sara Ali Khan streeft naar variatie in werk

Bollywood actrice Sara Ali Khan streeft naar variatie in werkBollywood actrice Sara Ali Khan heeft nu twee films op haar naam staan. Een volledig commerciële masala film, Simmba, en de wat serieuzere film, Kedarnath. De 25-jarige heeft hier bewust voor gekozen. Dit is de variatie en de balans waar ze naar op zoek is.

“Waar de ene film lekker commercieel was, kon ik bij de ander mijn creativiteit kwijt. Natuurlijk is de rol in zo’n soort commerciële film niet te vergelijken met die van Kedarnath. Ik hoop dat ik niemand heb teleurgesteld. Maar ik streef wel naar variatie”, aldus Sara Ali Khan.

“Ik ben net begonnen. Ik heb nog geen fans. Maar ik ontvang veel liefde van mensen. Mijn intentie is om divers te zijn. Ik wil dansen en playbacken, maar ik wil ook sterke rollen spelen.”

“Als acteur hoop je dat elke film een groot succes wordt en dat je met elke film weer iets nieuws leert. Ik heb ontzettend veel geleerd van mijn werk in Kedarnath en Simmba. En nu op naar de volgende uitdaging”, voegt ze lachend toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.