Bollywood actrice Fatima Sana Shaikh klaar met geruchten over haar en Aamir

Bollywood actrice Fatima Sana Shaikh klaar met geruchten over haar en AamirZe werkte met hem in twee Bollywood films, Dangal en Thugs of Hindostan, en al snel kwam het gerucht dat zij een relatie zou hebben met Bollywood acteur Aamir Khan. Fatima Sana Shaikh is er wel een beetje klaar mee.

“Het is echt een vreemde ervaring. Mijn moeder zag laatst mijn foto op tv voorbijkomen en ze liet het mij zien. En toen las ik de kop. In het begin stoorde mij dit heel erg. En ik had de behoefte om uitleg te geven. Maar hoe langer dit speelt, hoe minder die behoefte is. Ik realiseer mij nu dat het niet uitmaakt wat je doet, want mensen zullen toch over je praten.”

“Wanneer iemand je ergens van beschuldigd dan is het eerste wat je wil doen in de verdediging springen. Maar waarom zou je je druk maken om wat iemand denkt? Jij weet wat de waarheid is. Je hoeft je niet te verdedigen tegenover iemand die niet is geïnteresseerd.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.