Bollywood regisseur Karan Johar over debuterende starkids in 2019

Bollywood regisseur Karan Johar over debuterende starkids in 2019Na het debuut van Jhanvi Kapoor, dochter van Bollywood producent Boney Kapoor, deden al direct geruchten de ronde dat ook haar zusje Khushi Kapoor een carrière in Bollywood voor ogen had. Vader Boney Kapoor bevestigde dit nieuws en nu kondigde ook regisseur en producent Karan Johar het nieuws aan in het radioprogramma No Filter Neha.

In het interview werd Karan de vraag gesteld welke starkids er in 2019 hun debuut zouden gaan maken. “Het zou geweldig zijn om Mizaan te zien. Deze jongen heeft ongelooflijk veel potentie en is een geweldige danser. En waarschijnlijk Khushi Kapoor. Het is een prachtige en lieve meid.”

Mizaan is de zoon van Jaaved Jaaferi en volgens de laatste geruchten maakt hij zijn debuut in een film van niemand minder dan Sanjay Leela Bhansanli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.