Bekijk de trailer van de Bollywood film The Accidental Prime Minister

Bekijk de trailer van de Bollywood film The Accidental Prime MinisterDe eerste trailer van de langverwachte film The Accidental Prime Minister is uit. In de hoofdrol zien we Anupam Kher. Hij vertolkt de rol van de Indiase Premier Manmohan Singh, die het land regeerde van 2004 tot 2014.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sanjaya Baru. Hij onthulde in het boek alles over zijn tijd bij het kabinet van de premier. Sanjaya beweert dat de premier volledig ondergeschikt was aan de congresvoorzitter Sonia Gandhi, die erg veel invloed uitoefende op de leiding van Singh. Het boek creëerde veel controverse en werd bestempeld als fictie.

De film, met in de hoofdrollen Anupam Kher en Akshaye Khanna, is geregisseerd door Vijay Ratnakar Gutte en staat gepland voor een release op 11 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.