Bollywood acteur Abhishek Bachchan bevestigt hoofdrol in Breathe 2

Bollywood acteur Abhishek Bachchan bevestigt hoofdrol in Breathe 2Iedereen begint de toegevoegde waarde van het digitale platform in te zien. Na Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddique, Radhika Apte en Arjun Rampal, bevestigt ook Bollywood acteur Abhishek Bachchan zijn digitale debuut. Hij speelt de hoofdrol in Breathe 2 op Amazon Prime Video.

Breathe bleek een groot succes. De schrijvers Bhavani Iyer, Vikram Tuli en Arshad Syed samen met regisseur Mayank Sharma zagen een tweede deel wel zitten en sloegen de handen ineen.

Naast Abhishek maakt ook Amit Sadh deel uit van de cast. Amit zat ook in het eerste deel. Hij speelt de rol van inspecteur Kabir Sawant.

Breathe vertelde het verhaal van de football coach, Danny Mascarenhas. Hij heeft een zoon die ernstig ziek is. Om ervoor te zorgen dat hij de juiste zorg krijgt en in aanmerking komt voor een longtransplantatie heeft hij geld nodig. Daarom besluit hij de criminele weg in te slaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.