Bollywood actrice Madhuri Dixit ontkent plannen politieke carrière

0

Bollywood actrice Madhuri Dixit ontkent plannen politieke carrièreWe hebben het vaker zien gebeuren. Nadat de filmcarrière van een Bollywood acteur of actrice bijna ten einde is, maken ze de stap naar de politiek. Zo zagen we onder andere Amitabh Bachchan, Shatrughan Sinha, Jaya Bachchan, Raj Babbar en Hema Malini de overstap maken. Recent deden geruchten de ronde dat Madhuri Dixit ook plannen heeft om de politiek in te gaan, maar haar woordvoerder ontkent het nieuws.

Volgens de laatste geruchten zou Madhuri zich opmaken om zich verkiesbaar te stellen voor de komende verkiezingen. “Dit nieuws is nep en speculatief. Madhuri heeft hier helemaal geen tijd voor. Ze is druk bezig met de opnames voor de films Kalank en Total Dhamaal.”

De 51-jarige actrice was eerder dit jaar te zien in de Marathi film Bucket List. Deze is film is te bekijken op Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.