Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan was niet gecharmeerd van sociale media

Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan was niet gecharmeerd van sociale mediaBollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan is jarenlang bewust afwezig geweest op alle sociale media. Uiteindelijk is ze toch overstag gegaan en maakte dit jaar haar eigen Instagram-account. In een recent interview spreekt ze over de reden om toch een social media account aan te maken.

“Ik denk dat het te danken is aan het geduld en ook het doorzettingsvermogen van mijn fans. Daarnaast speelt ook mee dat het ook gewoon is hoe de wereld tegenwoordig werkt. Dat begrijp ik.”

“De reden dat ik bewust niet wilde toetreden is omdat het uiteindelijk als een business wordt behandeld. Iedereen wil cijfers zien. Het is een zogenaamde weerspiegeling van je populariteit. En dan komen de vragen: Hoe gaan we hier een business van maken en geld aan verdienen? Dat is niet aan mij besteed”, aldus Aishwariya.

“Het is prima dat het een business wordt, maar ik wilde niets te maken hebben met die hele wereld en de drama eromheen. Dat gezegd hebbende, het is een manier van leven. Het is de wereld waar onze kinderen in opgroeien. En er is verder niets mis mee”, voegt ze toe.

De 45-jarige actrice was eerder dit jaar te zien in de film Fanney Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.