Bollywood acteur Farhan Akhtar bevestigt relatie met Shibani Dandekar

0

Bollywood acteur Farhan Akhtar bevestigt relatie met Shibani DandekarBollywood acteur Farhan Akhtar heeft dit weekend zijn relatie met Shibani Dandekar bevestigd. Hij verscheen samen met haar hand in hand voor de receptie van Ranveer Singh en Deepika Padukone.

Het is alweer een paar jaar geleden dat Farhan Akhtar en Adhuna Bhabani een punt achter hun huwelijk zette. Vrij snel deden geruchten de ronde dat Farhan verliefd zou zijn op een ander. Maar hij hield zijn privéleven echt privé,

Recent werd Farhan steeds vaker gespot met actrice en televisie-presentatrice Shibani Dandekar. Tot nu toe waren het alleen maar geruchten, maar hun relatie werd een feit toen ze dit weekend hand-in-hand poseerden voor de camera’s tijdens de huwelijksreceptie van Ranveer Singh en Deepika Padukone.

Fotograaf Viral Bhayani maakte de onderstaande foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.