Bekijk nu de trailer van Bollywood film Simmba

0

Bekijk de trailer van Bollywood film SimmbaDe eerste trailer van de Bollywood film Simmba is uit!

Simmba is een remake van de Telugu hit Temper uit 2015. De film vertelt het verhaal van Simmba. Hij is een wees uit Shivgadh waar onze geliefde Singham werd geboren en grootgebracht. In tegenstelling tot de filosofieën van Singham, is Simmba er heilig van overtuigd dat het leven van een corrupte officier een ideaal leven is. Deze gedachte vormt zijn inspiratie om er een te worden. Terwijl Simmba geniet van alle voordelen van het zijn van een immorele en onethische politieagent, komt er een moment in zijn leven dat hem ertoe dwingt om het rechtvaardige pad te kiezen.

Bekijk nu de trailer van de Bollywood film Simmba.

Simmba, met in de hoofdrollen Ranveer Singh en Sara Ali Khan, is geregisseerd door Rohit Shetty en staat gepland voor een release op 28 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.