Bollywood actrice Sharmila Tagore maakt zich zorgen over populariteit Taimur

Bollywood actrice Sharmila Tagore maakt zich zorgen over populariteit kleinkind TaimurRecent werd bekend dat er een speelgoedpop van Taimur Ali Khan in de verkoop is. De zoon van Bollywood acteur Saif Ali Khan is dus niet alleen immens populair bij de paparazzi, maar ook bij het publiek. Iedereen is gek op de kleine starkid. Maar zijn populariteit brengt ook zorgen met zich mee. Sharmila Tagore vindt het een probleem.

“Ze maakt zich grote zorgen over de groeiende media-aandacht voor haar kleinzoon. Iedereen in de familie moet wennen aan de overweldigende populariteit van Taimur. Maar het lijkt wel erg ver te gaan.”

“Normaal gesproken wil Sharmila zich liever nergens mee bemoeien. Maar nu de twee jaar oude kleinzoon continue in de schijnwerpers staat en voortdurend in de gaten wordt gehouden door de media, is ze van mening dat Saif en Kareena toch maatregelen moeten treffen. Ze had gehoopt de kleine een normaal leven te kunnen geven, in ieder geval in zijn kinderjaren”, aldus een vriendin van de familie.

Ondanks de zorgen van zijn moeder blijft Saif kalm. Hij heeft kenbaar gemaakt dat het hem niet stoort. Kareena Kapoor zei recent dat het grappig is hoe Taimur reageert op de aandacht, maar dat het eigenlijk ook best zielig is dat de paparazzi een tweejarig jochie stalkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.