Actrices vechten om hoofdrol in Bollywood film Krrish 4

Actrices vechten om hoofdrol in Bollywood film Krrish 4Sinds de aankondiging van de Bollywood film Krrish 4 is de grote vraag natuurlijk wie de vrouwelijke hoofdrol gaat vervullen. Regisseur Rakesh Roshan wordt overspoeld met verzoeken.

Diverse actrices willen de hoofdrol spelen in Krrish 4. Voor hen is dit een mooie kans om zichzelf te laten zien in een grote film. Rakesh Roshan is er echter nog niet uit. Hij liet in een recent interview nog weten dat hij hoopt dat Priyanka Chopra beschikbaar is. Zij speelde een cruciale rol in Krrish en Krrish 3.

“Er staan veel actrices in de rij voor deze film. Het hangt er eigenlijk allemaal vanaf of ze bij de film passen, of ze beschikbaar zijn in de periode waarin de opnames staan gepland en nog veel meer. Rakeshji weet precies wat hij wil van zijn acteurs. Maar hij vindt het niet erg om actrices te ontmoeten die hem vragen naar de rol”, aldus een productiemedewerker.

Zowel Katrina Kaif als Priyanka Chopra zijn de twee kanshebbers. We zullen maar moeten afwachten wie er wordt geselecteerd.

De opnames van Krrish 4 gaan in 2019 van start. De film verschijnt in 2020 in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.