Bollywood acteur Aamir Khan biedt excuses aan fans

Bollywood acteur Aamir Khan biedt excuses aan fansOndanks de hoge verwachtingen van het publiek leverde de Bollywood film Thugs Of Hindostan helaas niets meer op dan negatieve reacties. Het publiek was zeer teleurgesteld in de hoofdrolspelers. Aamir Khan neemt de verantwoordelijkheid voor deze flop op zich.

“Ik neem daar de volledige verantwoordelijkheid voor. Wij hebben ons best gedaan. Er zijn mensen die hebben genoten van de film en wij willen hen graag bedanken. Maar helaas vond de meerderheid de film niet leuk. Wij zijn ons daar ook bewust van. En het is heel duidelijk dat we verkeerde keuzes hebben gemaakt.”

“Ik wil mijn excuses dan ook aanbieden aan de kijkers die naar de bioscoop zijn gekomen om de film te bekijken. Want ondanks dat ik mijn best heb gedaan is het mij niet gelukt om jullie te entertainen. Het is heel erg, want mensen komen met hoge verwachtingen en die heb ik niet waar kunnen maken. Dat voelt niet goed.”

De 53-jarige acteur voelde zich niet op zijn gemak om in het openbaar te spreken over de reden van de flop. “Mijn film is als mijn kind. Dus wanneer het niet goed gaat, doet dat pijn.”

Thugs of Hindostan staat volgende maand gepland voor een release in China. De film, met in de hoofdrollen Aamir Khan, Amitabh Bachchan, Katrina Kaif en Fatima Sana Shaikh, was geregisseerd door Vijay Krishna Acharya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.