Bollywood actrice Sara Ali Khan over nepotisme

Bollywood actrice Sara Ali Khan over nepotismeSara Ali Khan spreekt in een recent interview over het gevoelige onderwerp nepotisme. De 25-jarige zegt dat het hypocriet zou zijn als ze het bestaan ervan niet erkend.

“Het onderwerp nepotisme is het gespreksonderwerp van het jaar geworden. Iedereen spreekt er over en ik word hier natuurlijk ook op aangesproken. Het zou erg hypocriet zijn van mij en verkeerd als ik zeg dat het niet bestaat.”

Ze voegt toe dat er voordelen kleven aan het feit dat ze de dochter is van twee acteurs. “Uiteraard heeft het zijn voordelen als je een ‘insider’ bent. Het grootste en belangrijkste voordeel is toegang. Ik kan zo het kantoor van Rohit Shetty instappen en hem vragen om mij te overwegen voor de hoofdrol in Simmba. Dat is een voorrecht. Mijn ouders hebben hard gewerkt en een naam voor zichzelf gemaakt, wat ervoor heeft gezorgd dat ik deze mogelijkheid heb. Dat ga ik zeker niet ontkennen.”

Sara Ali Khan maakt haar debuut op 21 december met de film Kedarnath en haar tweede film Simmba verschijnt een week later.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.