Bollywood acteur Saif Ali Khan reageert op verkoop speelgoedpop van zoon Taimur Ali Khan

Bollywood acteur Saif Ali Khan reageert op verkoop speelgoedpop van zoon Taimur Ali KhanDe jongste zoon van Bollywood acteur Saif Ali Khan, Taimur Ali Khan, is immens populair. Kranten en magazines staan vol met foto’s van de schattige jongen. De kleine peuter wordt overal achtervolgd door paparazzi. Maar dat is nog niet alles. Ze gaan in India nog een stap verder. Er is in een winkel in Kerala een speelgoedpop gespot dat wordt verkocht onder de naam Taimur. Vader Saif Ali Khan gaf in een interview zijn mening over deze ontwikkeling.

Een foto van de speelgoedpop van Taimur ging viraal. De pop draagt een witte kurta en een marine-blauw Nehrujack en een blauwe broek. Het is een soortgelijke outfit waarin Taimur eerder dit jaar werd gespot.

“Misschien moet ik zijn naam vastleggen als handelskenmerk. Het minste wat het bedrijf kan doen is mij een pop toesturen!!”, zegt Saif.

“Ik ben blij dat mensen hiervan kunnen profiteren. Ik vraag God alleen om te zorgen voor de veiligheid van mijn jongen en zijn geluk.”

Dit is de pop. Vind jij hem op Taimur lijken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.