Bollywood film Super 30 verder zonder regisseur

Bollywood film Super 30 verder zonder regisseurDe Bollywood film Super 30, waar Hrithik Roshan de hoofdrol in speelt, wordt nu afgerond zonder een regisseur aan het hoofd.

Nadat regisseur Vikas Bahl van seksueel misbruik werd beschuldigd werd hem gevraagd het project te verlaten. De producenten waren op zoek naar vervanging en hoopten dat Kabir Khan zou willen instappen. Maar het bleek niet meer nodig.

“De opnames zijn afgerond en de film is klaar. Er zijn geen wijzigingen. Alleen de achtergrondmuziek en de laatste geluidseffecten moeten worden toegevoegd. Vikas en schrijver Sanjiv Dutta hadden een zeer duidelijke visie en die blijft onveranderd”, aldus een productiemedeweker.

“Daarnaast is Kabir Khan ook bezig met zijn eigen film en het is niet makkelijk om dan ander werk erbij te nemen. Maar we hebben geluk dat de film geen regiewerk meer nodig heeft. De naam van Vikas blijft staan, omdat hij zijn werk heeft voltooid”, voegt hij toe.

Super 30 staat gepland voor een release op 25 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.