Bollywood actrice Priyanka Chopra in nieuwe film van Sanjay Leela Bhansali?

Bollywood actrice Priyanka Chopra in nieuwe film van Sanjay Leela Bhansali?Bollywood actrice Priyanka Chopra is op zoek naar nieuwe projecten in India. Ze sprak recent met niemand minder dan Sanjay Leela Bhansali over zijn nieuwe project.

Ze heeft de afgelopen jaren de harten van tv-kijkers gestolen met haar performance in Quantico, maar Bollywood actrice Priyanka Chopra heeft weinig geluk gehad als het op Hollywood aankomt. Baywatch werd uitgeroepen tot flop en nu blijkt ook haar aankomende film, waarvoor ze de Bollywood film Bharat heeft laten varen, voorlopig op de plank ligt. Maar Bollywood voelt nog steeds liefde voor haar, want ze is recent gespot met regisseur Sanjay Leela Bhansali.

Omdat de plannen voor de film Cowboy Ninja Viking voorlopig stil liggen, heeft Priyanka besloten om te luisteren naar andere scripts. Ze sprak recent met Sanjay, die momenteel bezig is om te kijken naar de cast van zijn nieuwe film. Wordt dit dan haar volgende Bollywood-project?

Priyanka is begin volgend jaar te zien in de film Isn’t it Romantic.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.