Aamir Khan wil een Bollywood remake van Forrest Gump

0

Aamir Khan wil Bollywood remake van Forrest GumpBollywood acteur Aamir Khan zou momenteel al zijn tijd besteden aan het schrijven van het script voor de verfilming van de Mahabharata. Maar het lijkt er echter op dat de acteur ook plannen heeft voor een Bollywood remake van de hit Forrest Gump.

Volgens de laatste geruchten heeft 53-jarige acteur recent de rechten gekocht van de Tom Hanks film. Hij wil samen met Advait Chandan, de regisseur van de film Secret Superstar, kijken hoe hij dit verhaal een Indiase draai kan geven. Nu is alleen de vraag of Aamir ook de hoofdrol gaat spelen in de film. Dat zou het plaatje wel compleet maken.

Aamir was recent te zien in de film Thugs of Hindostan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.