Makers Bollywood film Bharat voegen meer drama toe aan script

0

Makers Bollywood film Bharat voegen meer drama toe aan scriptDe Bollywood film Bharat is een officiële remake van de Zuid-Koreaanse hit Ode To My Father uit 2014. Hoewel de makers toestemming hadden om de film te remaken hebben ze het script enigszins aangepast aan de smaak van het Indiase publiek. Daar hebben ze recent goedkeuring voor gekregen.

“Regisseur Ali Abbas Zafar en Bollywood acteur Salman Khan wilden geen exacte kopie maken van de film. Na overleg hebben ze besloten om de emotionele waarde en de drama te verhogen. Ook hebben ze het personage van Katrina aantrekkelijker gemaakt dan in het origineel. Haar rol is ook uitgebreid”, aldus een productiemedewerker.

“Het Koreaanse team heeft de herziene versie gelezen en dit groen licht gegeven. De feedback van hen was voor ons zeer belangrijk. Je bent een verhaal aan het bewerken en dan is het niet meer dan normaal om ook deze versie te tonen aan de makers van het origineel”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.