Bollywood acteur Salman Khan gunt zwager Aayush Sharma tweede kans

0

Bollywood acteur Salman Khan gunt zwager Aayush Sharma tweede kansBollywood acteur Salman Khan heeft de afgelopen jaren veel jonge acteurs aan de filmindustrie geïntroduceerd. Zijn zwager Aayush Sharma is zijn meest recente ontdekking. Salman produceerde zijn eerste film LoveYatri en zou naar verluidt ook zijn tweede film willen produceren. Volgens de omgeving was hij onder de indruk van zijn acteerprestatie, maar hij wil hem nu in een ander genre presenteren.

Salman vindt het jammer dat de film niet in de smaak viel bij het grote publiek. Hij wil de jongen graag een tweede kans geven. “Salman sprak recent met Aayush over de mogelijkheden. Hij kreeg onlangs een script en beide heren waren ervan overtuigd dat deze film perfect zou zijn. De film wordt geproduceerd door Salman Khan Films. Het is een actiefilm”, aldus een vriend van de familie.

“Aayush heeft zijn debuut gemaakt in een romantische film en nu is het tijd om wat anders te laten zien. Tijdens de voorbereidingen op zijn debuut heeft hij vele vechtsporten beoefend”, voegt hij toe.

Salman heeft een strategie in zijn hoofd uitgewerkt. Hij hoopt de carrière van Aayush op een goede manier vorm te geven. Laten we hopen dat het goed uitpakt voor deze jongeman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.