Komt Meghan Markle naar de bruiloft van Bollywood actrice Priyanka Chopra?

Komt Meghan Markle wel of niet naar het huwelijk van Bollywood actrice Priyanka Chopra?Het huwelijk tussen Bollywood actrice Priyanka Chopra en Nick Jonas wordt een bruiloft waarbij de aanwezigheid van sterren niet zal ontbreken. Maar de grote vraag is of de hertogin van Sussex, Meghan Markle, aanwezig zal zijn.

Meghan en Priyanka zijn goede vrienden en kennen elkaar uiteraard van hun werk in Hollywood. Zoals we allemaal weten was Priyanka ook aanwezig bij haar huwelijk.

De hertogin heeft nog geen officiële aankondiging gedaan. Het is vooralsnog onduidelijk of ze de feestelijkheden in India zal bijwonen, vooral na het recente nieuws over haar zwangerschap. Het koninklijk huis is vooral bang dat er gebrek zal zijn aan goede beveiliging tijdens haar verblijf in India. Ze willen Meghan zo min mogelijk belasten en houden haar gezondheid nauwkeurig in de gaten.
Maar Meghan staat als nieuwste lid van de koninklijke familie er nu al om bekend dat ze barrières verbreekt, dus misschien kan ze de regels ombuigen om de bruiloft alsnog bij te wonen.

Meghan was niet aanwezig bij het vrijgezellenfeest, omdat ze bezig was met het afronden van de tour rondom de Invictus Games en de voorbereidingen op haar eerste Remembrance Day als royalty.

Het huwelijk van Priyanka en Nick vindt plaats in het Umaid Bhawan Palace Hotel in Jodhpur. Er worden zo’n 200 mensen verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.