Bollywood actrice Priyanka Chopra over haar grote liefde Nick Jonas

Bollywood actrice Priyanka Chopra over haar grote liefde Nick JonasPriyanka Chopra heeft zich nooit openlijk uitgesproken over haar relatie met Nick Jonas. In een recent interview legt ze uit waarom hij de ware voor haar is.

“Dit is wat voor mij werkte. Voor mij was heel belangrijk dat hij mij zou respecteren. Daarmee bedoel ik niet dat hij lief is en koffie zet etcetera. Maar daarmee bedoel ik dat hij het harde werk dat jij in je leven steekt, de tijd die je in je leven investeert respecteert.”

“Wie dat respecteert heeft dezelfde waarden en normen als jij. Als zijn werk belangrijk is, dan is ook jouw werk belangrijk. Wanneer hij keuzes maakt die belangrijk zijn voor hem, dan is ook jouw mening van belang. Dat is respect en dat is een ongelooflijk gevoel om te hebben. Dat maakt alles zo makkelijk. Je geeft elkaar het voordeel van de twijfel, omdat je elkaar vertrouwt. Je begrijpt elkaar op hetzelfde niveau. Ik geloof er niet in dat je genoegen moet nemen met minder dan dat. ”

De 36-jarige actrice heeft vorig weekend haar vrijgezellenfeest gevierd in New York. Volgens de laatste geruchten stapt het stel op 2 december in het huwelijksbootje in Jodhpur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.