Nick Jonas en Bollywood actrice Priyanka Chopra gaan wonen in huis van 6,5 miljoen dollar

Nick Jonas en Bollywood actrice Priyanka Chopra gaan wonen in huis van 6,5 miljoen dollarBollywood actrice Priyanka Chopra en haar verloofde Nick Jonas gaan naar verluidt wonen in een luxe appartement ter waarde van $6,5 miljoen appartement in de beroemde wijk Beverly Hills in Los Angeles.

Amerikaanse media meldden dat Nick het appartement heeft gekocht in de meest gewilde buurt met de postcode 90210. Het huis heeft een totale oppervlakte van 4129 vierkante meter, vijf slaapkamers, vier badkamers en een zwembad met uitzicht op de heuvels.

Nick kocht het appartement enkele maanden voordat hij Priyanka ten huwelijk vroeg.

Wanneer het stel in het huwelijksbootje stapt is vooralsnog onduidelijk. Volgens eerdere geruchten zou het koppel in december gaan trouwen in India, maar de laatste berichten zeggen dat het huwelijk is verschoven naar januari.

Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.