Bollywood actrice Kajol: “DDLJ kan nooit opnieuw worden gemaakt”

Bollywood actrice Kajol: "DDLJ kan nooit opnieuw worden gemaakt"De iconische film Dilwale Dulhania Le Jayenge draait alweer 1200 weken onafgebroken in de bioscoop Maratha Mandir in Mumbai. De voorstellingen zijn nog steeds uitverkocht en de film doet het vaker beter dan de nieuwe releases. Bollywood actrice Kajol was erg stellig in een recent interview over deze film. “DDLJ kan nooit opnieuw worden gemaakt.”

DDLJ, oftewel Dilwale Dulhania Le Jayenge, is een van de grootste kaskrakers in de geschiedenis van Bollywood. De film draaide non-stop voor 22 jaar in de bioscoop. Dit is een record dat wellicht nooit meer zal worden verbroken. En de liefde voor deze film is ontzettend groot onder de filmliefhebbers. Dus toen Kajol de vraag kreeg of er een remake mogelijk is antwoordde ze dan ook: “Nee.”

“Op het moment dat wij aan de film werkten, hadden wij natuurlijk geen idee of het een goede film was of een slechte film. We hebben er met veel liefde aan gewerkt en de film is uitgebracht.”

“Het fenomeen dat is gecreëerd is allemaal te danken aan de liefde van het publiek. Zij hebben er een groot succes van gemaakt. Ik heb mensen ontmoet die zijn getrouwd na het bekijken van de film en geven de film door aan de volgende generatie. Ik denk ook niet dat het succes toe te schrijven is aan of de cast of Aditya Chopra. Het is een film van ons allemaal voor het publiek. En dat gevoel is merkbaar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.