Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone kondigen huwelijk aan

0

Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone kondigen huwelijk aanNa maandenlange speculatie is het dan zo ver. Dit weekend maakten Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone het nieuws bekend dat ze in november in het huwelijksbootje stappen.

De datum was al enige tijd bekend, maar deze bevestiging zorgt ervoor dat fans en weldoeners nu echt naar een speciaal event kunnen uitkijken.

Zowel Ranveer als Deepika plaatsten de officiële aankondiging op sociale media.

Het stel werkten voor het eerst met elkaar samen in 2013 in de film Goliyon Ki Rasleela Ram Leela van Sanjay Leela Bhansali. Tijdens de opnames sprong de vonk over. Hoewel ze nooit hebben toegegeven een stel te zijn werden ze steeds vaker samen gespot en lieten op deze manier zien dat de relatie wel degelijk serieus was.

Bekijk de aankondiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.