Bollywood acteur Sidharth Malhotra wil graag weer samenwerken met Alia Bhatt

Bollywood acteur Sidharth Malhotra wil graag weer samenwerken met Alia BhattBollywood acteur Sidharth Malhotra heeft zijn grootste successen geboekt met Alia Bhatt aan zijn zijde. De meest gestelde vraag is dan ook wanneer hij weer met haar zal samenwerken. Daar kan hij geen antwoord op geven, maar hij onthult wel de naam van de persoon die hen kan herenigen.

“Ik krijg de vraag weleens vaker. Mensen vinden ons samen sterk en vragen mij steeds vaker wanneer ik weer een film ga maken met Alia. Dat is alleen niet aan mij.”

“Ten eerste zullen we allebei erg enthousiast moeten zijn over hetzelfde script. En daarnaast is het van groot belang dat je de juiste man aan het roer hebt staan. En dat is een regisseur als Karan Johar. Alleen hij kan ons bij elkaar brengen en ons laten schitteren. Hij is nu bezig met Takht. Wanneer wij weer bij elkaar komen weet ik dus niet. Iedereen is druk met hun eigen werk”, aldus Sidharth.

Sidharth Malhotra werkt momenteel aan de biopic over het leven van Captain Vikram Batra, een officier in het Indiase leger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.