Jackie Shroff vervangt Nana Patekar in Bollywood film Housefull 4

Jackie Shroff vervangt Nana Patekar in Bollywood film Housefull 4Nu Nana Patekar wordt beticht van seksuele intimidatie en hierdoor geen deel meer uitmaakt van de Bollywood film Housefull 4, wordt gezocht naar zijn vervanger. Het gerucht gaat dat Jackie Shroff heeft getekend.

Nana verliet het project om de beschuldigingen aan te pakken. De opnames van de film zijn stopgezet, omdat ook regisseur Sajid Khan het project heeft verlaten vanwege diverse beschuldigingen van seksuele intimidatie. Zijn vervanger is Farhad Samjis.

“De makers hadden eerst Naseeruddin Shah benaderd voor de rol, maar hij bedankte ervoor. De tweede keus was Jackie Shroff en hij was erg enthousiast. We beginnen weer met de opnames zodra we compleet zijn. Jackie zal zijn scenes opnemen zoals gepland. De scenes welke Nana al had opgenomen worden op een later tijdstip met Jackie opnieuw gedaan”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.