Twee Bollywood supersterren dansen samen in Thugs of Hindostan

0

Twee Bollywood supersterren dansen samen in Thugs of HindostanDe Bollywood film Thugs of Hindostan brengt voor het eerst de twee supersterren Amitabh Bachchan en Aamir Khan bij elkaar. En naast dat we ze samen in actie gaan zien, kunnen we ook nog eens genieten van hen beide in een lied.

Choreograaf Prabhudheva heeft dit leuke dansnummer Vashmalle geregisseerd waarin de twee helemaal losgaan nadat ze een paar drankjes ophebben!

“We zijn erg blij dat wij een geschikt moment hebben kunnen schrijven waarin deze twee iconen ook in een dansnummer los kunnen gaan. Het nummer heeft een zeer aanstekelijke energie en toont de kameraadschap tussen beide personages. Het is een onbeschrijflijk en onbetaalbaar moment”, aldus regisseur Vijay Krishna Acharya.

Bekijk de clip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.