Bollywood acteur Salman Khan heeft spijt van beslissing om zwager te laten debuteren

Bollywood acteur Salman Khan heeft spijt van beslissing om zwager te laten debuterenBollywood acteur Salman Khan heeft spijt van zijn beslissing om zwager Aayush Sharma te laten debuteren, zeker nu hij de tegenvallende opbrengsten ziet van de film Loveyatri.

“Salman was al niet te happig om zijn zwager te introduceren in Bollywood. Maar ja, wat kun je doen? Hij is de schoonzoon in de familie en iedereen weet dat Salman geen nee kan verkopen als zijn zusje hem iets vraagt”, zegt een vriend van de familie in een interview.

“Salman wilde er alles aan doen om het debuut van zijn zwager te laten slagen. Hij wilde een topactrice hebben voor de hoofdrol, maar de meeste van hen bedankten hem of verontschuldigden zich wegens een gebrek aan tijd. Alleen Katrina Kaif was bereid om ja te zeggen, maar zij vond het vreemd om te acteren tegenover de zwager van Salman.”

“Dus Salman moest kiezen voor nog een debutant. Ook alle regisseurs die hij sprak konden geen deel uit maken van de film. Zelfs Karan Johar wilde zijn vingers niet branden aan het debuut van Aayush. En dat is de reden dat hij ook op dat vlak koos voor een debutant”

“Nu de film geen succes is geworden betekent dit hoogstwaarschijnlijk het einde van de carrière van Aayush, aldus de vriend van de familie Khan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.