Bollywood acteur Shah Rukh Khan over mogelijkheden in Hollywood

0

Bollywood acteur Shah Rukh Khan over mogelijkheden in HollywoodIedereen in Bollywood, of het nu een regisseur, acteur of producent is, wil met Shah Rukh Khan samenwerken. Hij is de ultieme favoriet. Je zou denken dat er ook buiten Bollywood vele kansen voor hem liggen, maar hij geeft toe dat hem niet de kans is geboden om in Hollywood te werken zoals zijn collega’s Irrfan Khan en Priyanka Chopra. Hij zegt in een recent interview dat hij niet weet of hij wel goed genoeg is voor Hollywood.

“Het is niet aan mij om naar hen te kijken. Zij zijn op zoek naar een bepaald beeld bij een personage, zij zullen naar mij op zoek moeten. Ik ben blij met het feit dat er nu wordt gekeken naar onze industrie. Het begon met Amrish Puri, Om Puri en nu heb je Priyanka Chopra, Irrfan Khan en Anupam Kher die successen boeken. Ook Nawazuddin en Amitji hebben wat films gedaan. Dat is een geweldige ontwikkeling. Ik heb die kans nooit gekregen. Eerlijk gezegd, weet ik niet of ik goed genoeg ben. Ik denk dat mijn Engels een beetje zwak is”, zegt hij glimlachend. En dat terwijl hij een van de acteurs is met een zeer verfijnde kennis van de Engelse taal.

SRK is eind dit jaar te zien in de film Zero, welke staat gepland voor een release met Kerst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.