Bollywood acteur Varun Dhawan wil hoofdrol in serie als Sacred Games

0

Bollywood acteur Varun Dhawan wil hoofdrol in serie als Sacred GamesBollywood acteur Varun Dhawan boekt grote successen met zijn films. De 31-jarige maakte in 2012 zijn debuut met de film Student of The Year en heeft het publiek de afgelopen jaren weten te vermaken met films als ABCD 2, Humpty Sharma Ki Dulhania, Badlapur en zijn meest recente succes Sui Dhaaga. Maar deze jongeman staat niet stil en kijkt ook naar de toekomst, vooral de mogelijkheden met digitale media.

In een recent interview vertelt hij dat hij onder de indruk is van de mogelijkheden op de verschillende platformen.

“Digitale media is de toekomst. Je ziet een enorme groei op dat gebied. Ik zie ontzettend veel mogelijkheden. Het lijkt mij geweldig om iets te doen in de trant van Sacred Games. Ik was zeer onder de indruk van deze serie. Het heeft ons naar een compleet nieuw niveau gebracht.”

Op dit moment heeft hij nog geen aanbiedingen gehad. “Ik heb nooit een aanbieding gehad. Maar wanneer er een interessant aanbod komt, zal ik dat zeker niet weigeren”, aldus Varun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.