Eerste trailer Bollywood film Zero verschijnt op verjaardag SRK

Eerste trailer Bollywood film Zero verschijnt op verjaardag SRKIeder jaar plant Bollywood acteur Shah Rukh Khan op zijn verjaardag iets speciaals voor zijn fans. Dit jaar krijgen ze een fantastisch cadeau. Hij onthult dan de trailer van zijn nieuwste film Zero.

Regisseur Anand L Rai bevestigde het nieuws in een interview. Hij ontkende tevens de geruchten dat Zero een sci-fi film zou zijn. Volgens de regisseur was het geen makkelijke film om te maken. “Zero was een moeilijke film om te maken voor mij als regisseur. Maar het was ook niet makkelijk voor SRK. Dit is een zeer complexe rol. Het was een mentale en fysieke uitdaging voor hem en ik ben trots op het eindresultaat.”

De teaser trailer van de film, die eerder dit jaar verscheen, werd zeer goed ontvangen. Naast SRK maken ook Katrina Kaif en Anushka Sharma deel uit van de cast. Dit is tevens de film waarin we actrice Sridevi voor het laatst op het witte doek kunnen zien schitteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.