Gaat Bollywood acteur Tiger Shroff naar Hollywood?

0

Gaat Bollywood acteur Tiger Shroff naar Hollywood?Bollywood en Hollywood groeien steeds dichter naar elkaar toe. Veel acteurs in Bollywood koesteren dan ook de hoop om ooit de hoofdrol te mogen spelen in een Hollywood film. Het lijkt erop dat deze droom wellicht werkelijkheid wordt voor Tiger Shroff.

Volgens de laatste berichten zou Hollywood producent Lawrence Kasanoff willen samenwerken met Tiger Shroff. Lawrence is recent naar Mumbai gevlogen voor een paar ontmoetingen waaronder een met Tiger.

De ontmoeting is tot stand gekomen dankzij Sanjay Grover, zoon van Bollywood acteur Gulshan Grover. Sanjay werkt al enige tijd in Hollywood voor MGM. Lawrence was op zoek naar een bepaald type acteur en Sanjay stelde voor om eens met Tiger te gaan praten. Na het zien van een aantal beelden was Lawrence ook overtuigd.

Nu is het wachten of er binnenkort een aankondiging komt over een mogelijke samenwerking in Hollywood.
Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.