Bollywood acteur Varun Dhawan over zijn relatie met Natasha Dalal

0

Varun Dhawan over zijn relatie met Natasha DalalBollywood acteur Varun Dhawan sprak onlangs openlijk over zijn relatie met Natasha Dalal en de mogelijkheid tot een huwelijk.

“Mijn eerste liefde is films en iedereen in mijn leven weet dat. Daarna komt Natasha, mijn familie en mijn vrienden. Ik ga geen relaties aan om ze te verbreken. Het bijzondere aan mijn relatie met Natasha is dat ik iemand heb die niet bij mij is omdat ik acteur ben. Het is geweldig om zo’n persoon in je leven te hebben.”

Varun is dol op Natasha. Ze heeft hem in al die jaren bijgestaan en begeleidt in zijn carrière, maar ook in zijn leven. “Eigenlijk heb ik dankzij haar besloten om films te doen als Badlapur en October. Dat is puur vanwege haar en enkele van onze vrienden. Zij houden van dat soort films. ”

Over huwelijksplannen zegt hij het volgende. “We zijn al heel lang bij elkaar. De band die wij hebben is prachtig. Ik ben er helemaal voor, maar ik weet nog niet wanneer. Maar ik wil zeker wel trouwen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.