Arjun Kapoor in Bollywood film Singh is Kinng 2?

Arjun Kapoor in Bollywood film Singh is Kinng 2?Bollywood acteur Arjun Kapoor lijkt de acteur te zijn die je moet hebben voor de vervolgfilms. Hij stapte met volle overtuiging in de Namaste franchise, speelt de hoofdrol in het vervolg op Ek Villian en nu lijkt het erop dat hij ook de hoofdrol mag spelen in het vervolg op de succesvolle film Singh is Kinng.

Als dit nieuws waar blijkt te zijn dan wordt dit de tweede keer dat hij het stokje overneemt van komediekoning Akshay Kumar. Filmmaker Vipul Shah is er in ieder geval van overtuigd dat Arjun perfect past in de rol.

Enkele jaren geleden zou Akshay Kumar nog de hoofdrol spelen, maar we zijn nu ruim tien jaar verder en de makers hebben nu een ander verhaal in gedachte. Hier zou Akshay niet meer in passen. Er werd druk gezocht naar een gelijkwaardige vervanger en die schijnen ze te hebben gevonden in Arjun Kapoor.

Arjun Kapoor is binnenkort te zien in de film Namaste England. Deze staat gepland voor een release op 19 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.