Abhishek Bachchan niet de reden dat Salman Khan Bollywood film Dhoom 4 heeft geweigerd

Abhishek Bachchan niet de reden dat Salman Khan Bollywood film Dhoom 4 heeft geweigerdSalman Khan, die momenteel werkt aan zijn film Bharat, zou een van de hoofdrollen spelen het volgende deel van de succesvolle franchise Dhoom. Maar hij weigerde het aanbod. Volgens geruchten zou Salman niet willen samenwerken met Abhishek Bachchan. We weten allemaal wat de reden hiervoor zou zijn en het is dan begrijpelijk om een film te weigeren. Maar Abhishek blijkt achteraf helemaal niet de reden te zijn waarom Salman het aanbod weigerde.

Salman onthult in een recent interview waarom hij Dhoom 4 weigerde. Hij wil namelijk geen slechterik spelen. “Ik voel mij niet comfortabel in de rol van de slechterik. Een groot deel van het publiek volgt hun held blindelings en dat is veelal afhankelijk van wat ze laten zien op het witte doek. Ik wil verantwoordelijk gedrag tonen en een goede boodschap overbrengen aan mijn fans. Ik wil niet dat fans mijn acties kopiëren en toegeven aan wandaden.”

Hij kreeg direct kritiek over zijn commerciële films. Deze zouden niet veel te betekenen hebben. “Hoewel veel van mijn films erg commercieel zijn bevatten deze goede boodschappen voor het publiek om altijd op het goede pad te blijven”, aldus Salman.

3 REACTIES

  1. Ik zou ook niet willen samenwerken met een man die voor mij aan mijn oema’s tonton heeft gesnuffeld 🙂

  2. Citaat: Ik wil verantwoordelijk gedrag tonen en een goede boodschap overbrengen aan mijn fans. Ik wil niet dat fans mijn acties kopiëren en toegeven aan wandaden.”

    Salman Khan toch veroordeeld voor het doden van dieren. Over verantwoordelijk gedrag gesproken !!!

  3. Hij kan niet in de schoenen van Shahruk Khan en Hritik staan, deze heren zijn gentlemen’s van de bollywood films. Hij is een zuiplap, respectloos naar anderen. Heeft ruzie met heel veel acteurs en actrices. Hij wil de popi jopie uithangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.