Kareena Kapoor Khan denkt na over volgende Bollywood film

Kareena Kapoor Khan denkt na over volgende Bollywood filmHet is al enige tijd geleden dat Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan op het witte doek te zien was. Veere Di Wedding was haar laatste Bollywood film en de 37-jarige actrice heeft nog geen andere film getekend.

“Ik bekijk scripts vanuit het oogpunt of het verhaal interessant is voor het publiek en of de film genoeg entertainment biedt. Uiteindelijk gaat het publiek naar de film met de intentie om zich te vermaken. En dan gaat het niet om het genre. Een thriller, een komedie of zelfs een chick flick kunnen heel vermakelijk zijn. Voor mij zou de ideale film een goede mix moeten presenteren van alle emoties – van vreugde tot aan verdriet.”

Kareena maakt zich echter niet druk om haar volgende film. Ze brengt op dit moment liever haar tijd door met haar zoontje Taimur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.