Netflix India kondigt tweede seizoen aan van succesvolle serie Sacred Games

Netflix India kondigt tweede seizoen aan van succesvolle serie Sacred GamesDe populaire Netflix serie Sacred Games, met in de hoofdrollen Saif Ali Khan en Nawazuddin Siddiqui, krijgt een tweede seizoen. Dit maakte Netflix India van het weekend bekend.

Via Twitter werd een teaser gedeeld waarin geen beeldmateriaal werd onthuld. Wat wel interessant is, is dat de teaser de indruk wekt dat we Ganesh Gaitone op een of andere manier kunnen terugverwachten.

In de teaser van 45 seconden zien we een ronddraaiende mandala. Je hoort de diverse personages in een voice-over. Aan het eind van de teaser wordt het nieuwe ontwerp onthult voor het tweede seizoen, compleet met een numerieke 2 in Devnagri-script.

In het eerste seizoen wordt politie-inspecteur Sartaj Singh op een missie gestuurd om een mogelijke terreuraanval op Mumbai te voorkomen. Hij krijgt 25 dagen om het mysterie van crimineel Ganesh Gaitone op te lossen. Er zijn nog 14 dagen over van Ganesh Gaitonde’s 25 en nog een derde deel van het boek van Vikram Chandra blijft onontgonnen.

In een recent interview geeft Saif Ali Khan al weg dat er in het tweede seizoen dieper wordt ingegaan op het leven van Sartaj en dat er in eerste instantie altijd sprake is geweest van vier seizoenen. Dus we kunnen nog veel meer verwachten.

Volgend jaar hebben we onze antwoorden.

Sacred Games is geregisseerd door Vikramaditya Motwane en Anurag Kashyap en is de eerste Indiase originele serie van Netflix. Het werd op de voet gevolgd door de psychologische horror-miniserie Ghoul.

Bekijk de teaser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.