Bollywood acteur Neil Nitin Mukesh is vader geworden

Bollywood acteur Neil Nitin Mukesh is vader gewordenEen van de beroemdste en meest geliefde Bollywood-acteurs, Neil Nitin Mukesh, stapte in 2017 in het huwelijksbootje met Rukmini Sahay. En afgelopen week werd hij voor het eerst vader van een dochtertje.

Neil Nitin Mukesh maakte het goede nieuws bekend via sociale media. Hij deelde tevens de naam van de kleine engel. “Rukmini en ik zijn trots om aan te kondigen dat onze lieve dochter is gearriveerd. De hele familie Mukesh is blij. Zowel moeder als dochter maken het goed.” Nurvi betekent in het Sanskriet geurende bloem.

Enkele maanden geleden sprak Neil over de zwangerschap. “Wij weten niet of het een jongen of een meisje wordt dus we zijn in de voorbereidingen zeer neutraal bezig. Het is heerlijk om te winkelen en kleine babykleertjes te zien en kopen. En om de kamer in te richten. Het is een overweldigende ervaring, maar ook zeer opwindend.”

“Ik ben er nog niet helemaal, maar ik ben erg enthousiast over deze volgende fase in mijn leven. Thuis steunen ze ons met alles. We worden goed begeleid in wat we wel en niet moeten doen. Wij hopen op een gezonde baby.”

Wij wensen de familie Mukesh veel geluk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.