Bollywood acteur Salman Khan ontslaat regisseur Remo D’Souza

Remo D'Souza ontslagen door Bollywood acteur Salman KhanRegisseur Remo D’Souza had een mooie deal getekend om de regie van de Bollywood films Race 3 en Race 4 op zich te nemen. Echter, volgens de laatste geruchten is hij ontslagen door Bollywood acteur Salman Khan die niet te spreken was over enkele opmerkingen van Remo.

Remo schijnt in diverse interviews te hebben verklaard dat niet hij aan het roer stond, maar Salman Khan. “Ik werd constant geregisseerd door Salman Khan tijdens de opnames van Race 3. De hele cast volgden zijn aanwijzingen. Naar mijn gevoel liep het project uit de hand, maar er was niets dat ik kon doen. Wanneer Salman de leiding neemt, ga je erin mee of je verlaat de set.”

In een ander interview zegt Remo dat hij twee belangrijke dingen heeft geleerd. “”Werk nooit met een script dat niet klaar is. Neem de tijd om het script volledig te hebben voordat de opnames beginnen. En ik heb geleerd om nee te zeggen, zeker wanneer er een creatief verschil ontstaat. Je kunt discussies voeren, maar op een gegeven moment heeft de regisseur het laatste woord.”

Deze opmerkingen zijn bij Salman Khan in het verkeerde keelgat geschoten. Hij wil niet meer samenwerken met Remo. Het team moet nu op zoek naar een nieuwe regisseur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.