Aamir Khan over de samenwerking met Bollywood legende Amitabh Bachchan

Aamir Khan over de samenwerking met Amitabh BachchanBijna iedereen is een groot fan van Bollywood legende Amitabh Bachchan. Zo ook Aamir Khan. Hij kreeg dit jaar de kans om voor het eerst in zijn carrière te werken met een van zijn idolen. In een recent interview zegt hij dat de eerste dag echt een ‘fanboy-moment’ was.

“Ik ben altijd een enorm grote fan geweest van Mr. Bachchan. De eerste dag van de repetities, waar we samen scenes doornamen, was echt een fanboy-moment voor mij.”

“Ik kon niet goed praten, ik kon mijn tekst niet meer herinneren, ik was echt helemaal van de kaart. Ik heb genoten van ieder moment dat ik met hem kon doorbrengen. De hele film was een groot avontuur en je kon mij niet gelukkiger krijgen”, voegt hij toe.

Thugs Of Hindostan is de grote Diwali-release van dit jaar en verschijnt op 7 november 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.