Eerste trailer Thugs of Hindostan verschijnt later deze maand

Eerste trailer Thugs of Hindostan verschijnt later deze maandDe Bollywood film Thugs of Hindostan is een van de meest verwachte films van het jaar. Volgens de laatste geruchten krijgen we deze maand eindelijk de eerste beelden te zien van deze film.

De eerste trailer wordt hoogstwaarschijnlijk gepresenteerd op de geboortedag van wijlen Yash Chopra, die dit jaar 86 zou zijn geworden.

Er wordt bij Yash Raj Films hard gewerkt aan de teasers en trailers van dit kostuumdrama, dat voor het eerst Amitabh Bachchan en Aamir Khan samenbrengt. Een woordvoerder van het productiebedrijf zegt dat ze nog niets mag zeggen. “We zullen het je zo spoedig mogelijk laten weten.”

Thugs of Hindostan is geregisseerd door Vijay Krishna Acharya en staat gepland voor een release op 7 november 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.