Alia Bhatt gaat dansen met Madhuri Dixit in Bollywood film Kalank

Alia Bhatt mag dansen met Madhuri Dixit in KalankNa de combinaties Madhuri Dixit en Aishwariya Rai in Devdas en Priyanka Chopra en Deepika Padukone in Bajirao Mastani is het nu de beurt aan het duo Alia Bhatt en Madhuri Dixit. Zij delen straks het scherm voor een Kathak-nummer in de Bollywood film Kalank.

Kalank is een van de grote films van 2019. En met een cast bestaande uit Madhuri Dixit, Sonakshi Sinha, Alia Bhatt, Varun Dhawan, Aditya Roy Kapur en Sanjay Dutt is het een van de films waar menig filmfan naar uitkijkt. Nu is er nog een prachtige reden om te gaan kijken. Karan Johar brengt Alia Bhatt en Madhuri Dixit samen voor een nummer.

Alia Bhatt is geen getrainde danser, zoals Madhuri Dixit. En om haar bij te houden ondergaat Alia nu een zware training om Kathak onder de knie te krijgen. Het is een klassiek nummer, dat past bij het tijdperk waarin de film zich afspeelt. “Alia krijgt sinds vorig jaar Kathak-lessen, maar is nog niet op het niveau dat wij voor ogen hebben. En we moeten ervoor zorgen dat ze niet onprofessioneel overkomt op het scherm. Daarom ondergaat ze nu een rigoureuze training waar ze de tijd krijgt om de mudras te leren en begrijpen. Dit is hard nodig, zodat ze niet onder doet naast Madhuri Dixit.”

Kalank speelt zich af in de jaren ’40 en krijgt een sfeer zoals we deze alleen kennen van Sanjay Leela Bhansali. Het verhaal werd jaren geleden bedacht door Yash Johar. De film staat gepland voor een release op 19 april 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.