Deepika Padukone: “Vrouwen streven constant naar perfectie”

Deepika Padukone: "Vrouwen streven constant naar perfectie"Toen Deepika Padukone openlijk sprak over haar depressie en geestelijke gezondheid in het algemeen greep dit de aandacht van een groot deel van de maatschappij. Onlangs sprak ze in een recent interview over vrouwen en hun constante streven naar perfectie.

“Ik denk dat vrouwen de neiging hebben om zichzelf een schuldgevoel aan te praten, omdat ze zoveel verschillende rollen hebben. Ze proberen overal en altijd perfect te zijn. Maar ze vergeten hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen. En dat kan, zonder schuldgevoelens. Vrouwen maken zich constant zorgen over iets of iemand. Je mag echt wel tijd vrij maken voor jezelf.”

“Wees eerlijk en authentiek. Dat zijn de twee dingen die ik heb geleerd. Wanneer we eerlijk zijn over onze gedachten en gevoelens doen we dat voor onszelf. Het is niet zo dat iedereen alles met de hele wereld moet delen. Dat deed ik om een andere reden. Ik deed het omdat ik andere mensen wilde helpen en het probleem bespreekbaar wilde maken. Als we onze gevoelens en gedachten kunnen delen met de mensen om ons heen, dan voel je je veel lichter en beter.”

Deepika start binnenkort aan de volgende film van Vishal Bhardwaj en heeft tevens getekend voor het volgende deel in de xXx-franchise.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.