Voorbereiding Sui Dhaaga was niet makkelijk voor Varun Dhawan

0

Voorbereiding op rol in Sui Dhaaga was niet makkelijk voor VarunVarun Dhawan sprak recent over zijn nieuwste film Sui Dhaaga. De voorbereiding op zijn rol als kleermaker Mauji viel hem best tegen.

“Het was niet makkelijk om de juiste look te creëren en de juiste lichaamstaal onder de knie te krijgen. We wilden ervoor zorgen dat we niet als karikaturen zouden overkomen. Het moest er natuurlijk uitzien. Om dit te bereiken hebben we enige tijd doorgebracht op het platteland. Dit zorgt ervoor dat je meer gevoel krijgt bij de rol die je gaat neerzetten”, aldus Varun.

“Sui Dhaaga is een film voor een breed publiek. Het is het verhaal van een gewone man en zijn strijd om zijn doel te bereiken. Het is een zeer geloofwaardige film. Bij een grote masalafilm kunnen we niet spreken van geloofwaardigheid. Deze film neemt je mee”, voegt hij toe.

Sui Dhaaga staat gepland voor een release op 28 september 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.