Katrina Kaif was eerste keus voor Bharat

Katrina Kaif was eerste keus voor BharatNadat Priyanka Chopra besloot om uit de film Bharat te stappen, heeft hoofdrolspeler Salman Khan niet veel gezegd over de situatie. Maar in een recent interview zegt hij dat Katrina Kaif, die nu Priyanka vervangt, de eerste keus was voor de hoofdrol.

“Het was erg lief van haar om ons vijf dagen voordat de opnames van start gingen te vertellen dat ze Bharat niet meer kon doen. Ik ben blij dat Katrina deel uitmaakt van deze film. Zij was ook de eerste keuze van Atul Agnihotri, die de film produceert. Maar Priyanka had Ali Abbas Zafar gebeld en zei dat ze Bharat wilde doen, dus hebben we haar de kans gegeven”, aldus Salman.

“Ik hoop dat de andere film die ze heeft getekend een succes wordt. We zijn blij dat ze is verloofd. Ik hoop dat ze snel gaat trouwen, kinderen krijgt en een gelukkig leven heeft”, voegt hij eraan toe.

Bharat staat gepland voor een release met Eid 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.