Sanjay Dutt als Karim Lala?

0

Sanjay Dutt als Karim Lala?Sanjay Dutt zal naar verluidt de hoofdrol spelen in de biopic over Karim Lala.

“De film wordt geregisseerd door Adnaan Shaikh, een assistent van Ahmed Khan. De film wordt geproduceerd door Ahmed’s productiebedrijf Paperdoll Entertainment. De makers hebben Sanjay Dutt benaderd voor de hoofdrol”, aldus een productie-assistent.

Karim Lala is een Pashtun uit Afghanistan, die verantwoordelijk was voor de stijgende criminaliteit in Mumbai, samen met Haji Mastan en Varadaraja Mudaliar. Volgens geruchten was Karim ook een vriend van acteur Dilip Kumar.

De opnames staan gepland voor begin 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.