Sanjay Leela Bhansali wil Tiger Shroff voor zijn volgende film?

Sanjay Leela Bhansali wil Tiger Shroff voor zijn volgende film?Tiger Shroff staat op dit moment bekend als een actieheld, maar het lijkt erop dat dit op het punt staat te veranderen. Volgens de laatste geruchten wil regisseur Sanjay Leela Bhansali hem tekenen voor zijn volgende film.

De film zou gebaseerd zijn op het nieuwe boek van Amish Tripathi. Het boek is een combinatie van avontuur, fantasie en mythologie. “Het boek moet nog worden gepubliceerd, maar als alles volgens plan verloopt zullen het boek en de film gelijktijdig worden uitgebracht”, aldus een bron.

Sanjay en Tiger hebben elkaar diverse malen ontmoet en het onderwerp besproken. Ze willen graag samenwerken. Volgens insiders wordt dit ongetwijfeld een van de meest besproken projecten van de komende tijd.

Tiger probeert zijn agenda vrij te maken, want de kans om te werken met een van zijn favoriete regisseurs wil hij niet missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.