Sushant Singh Rajput benaderd voor Sadak 2

Sushant Singh Rajput benaderd voor Sadak 2?Sinds de aankondiging van Sadak 2 wordt druk gespeculeerd over de cast. De nieuwste naam die aan het project wordt gekoppeld is die van Sushant Singh Rajput.

“Sushant is inderdaad benaderd voor het vervolg van Sadak. Mahesh Bhatt sprak de acteur en vertelde hem het verhaal en lichtte zijn rol toe. Sushant is enthousiast over het verhaal en wil er helemaal voor gaan. Alleen de details moeten nog worden besproken en uiteraard moet hij nog tekenen. Zodra dat is geregeld volgt een officiële aankondiging.”

De opnames voor Sadak 2 gaan in maart 2019 van start. De film zal naar verwachting in november 2019 in de bioscopen verschijnen.

Op dit moment werkt Sushant aan Kizzie Aur Mann, de Hindi-remake van de Hollywood hit The Fault In Our Stars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.