Lulia Vantur maakt binnenkort haar Bollywood-debuut

Lulia Vantur maakt binnenkort haar Bollywood-debuutLulia Vantur, de vriendin van superster Salman Khan, begint binnenkort eindelijk aan haar Bollywood-debuut. Het gaat om een film van Prem Soni, waarin zij de rol vertolkt van een Pools meisje dat naar India reist en vervolgens een toegewijde van Krishna wordt.

“Ze speelt een meisje dat verliefd wordt op India en een toegewijde wordt van Krishna. Het team was al maanden op zoek naar een buitenlands meisje die een beetje Hindi spreekt. Lulia is onlangs benaderd voor de rol. Jimmy Shergill heeft ook getekend voor de film. We hopen de film in de zomer van 2019 uit te kunnen brengen”, aldus een medewerker.

Regisseur Prem Soni bevestigt dat Lulia is benaderd, maar vraagt de media te wachten tot de officiële aankondiging. “Ik wil mijn comeback maken met de juiste film en daar is ook een goede cast voor nodig. Wij zijn in gesprek met Lulia en het productiebedrijf zal binnenkort komen met een aankondiging.”

De laatste film van Prem Soni was Ishq in Paris uit 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.